Selskabsret

Inden for selskabsretten findes der flere muligheder for valg af selskabsform, struktur m.v. Det kan være vanskeligt at træffe det rigtige valg. Èn model kan være god for iværksætteren, mens en anden model vil være uhensigtsmæssig for håndværkeren.

Københavns kanal set oppe fra

Står du for at skulle foretage valg om anpartsselskab, aktieselskab eller partnerselskab? I TVC Advokatfirmas afdeling for selskabsrådgivning har vi det fulde overblik over selskabsrettens muligheder og faldgruber. Vi står klar til at rådgive dig og din virksomhed med valg af en juridisk og forretningsmæssig selskabsmodel.

Det er i dag muligt at etablere en selskabsstruktur inden for få dage, men vi erfarer ofte, at virksomhedsejere eller iværksættere overser forhold eller vælger løsninger, der ikke er tilpasset netop deres forretningsidé. Med vores mange års erfaring og strukturerede tilgang sikrer vi, at du kommer til at vælge den rette selskabsform og skattemæssige bedste løsning.

Vi har blik for detaljen, og vi har erfaring med at løse udfordringerne, når de opstår. Vi hjælper dig med ejeraftaler, koncernopbygning samt fordele og ulemper ved forskellige virksomhedsstrukturer og selskabsformer. Vi har stor erfaring med omstruktureringer, fusioner og spaltninger. Derudover har vi også stor erfaring med rådgivning af ledelsen og af det kriseramte selskab.

Vi bistår naturligvis også med stiftelser og kapitalændringer og påtager os bestyrelses- og dirigenthverv. Du er altid sikret specialistrådgivning i alle selskabsrettens områder.

Vi er altid opdateret på gældende lovgivning og ny praksis. Vi arbejder tæt sammen med de øvrige specialister i TVC Advokatfirma og vi trækker gerne på kollegaer i firmaets øvrige afdelinger, herunder advokater, der har speciale inden for skatter og afgifter.

I TVC Advokatfirma er høj service og tilgængelighed en topprioritet, og vi er klar til at levere vores bedste ydelse i takt med at klienternes behov opstår.

VI RÅDGIVER BL.A. OM


Nyheder