Selskabsret

Selskabsretten giver muligheder for at vælge gode og individuelle løsninger, men samtidig risikoen ved at vælge forkert. Vi har det fulde overblik over selskabsrettens muligheder og faldgruber og står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med en juridisk og forretningsmæssig stærk løsning.

My default image

I en række tilfælde vælges en standardløsning med et anpartsselskab eller et aktieselskab uden nærmere omtanke. Det er langt fra altid den bedste løsning.

Vi har det fulde overblik over selskabsrettens muligheder og faldgruber. Vi kender de små detaljer, og vi ved, hvornår udfordringerne opstår, og hvordan de løses. Gennem vores erfaring og strukturerede tilgang sikrer vi, at du får netop den selskabsform, du har behov for, og at din løsning også fungerer i skattemæssig henseende.

Vi hjælper dig med ejeraftaler, koncernopbygning og fordele og ulemper ved forskellige virksomhedsstrukturer og selskabsformer. Vi har stor erfaring med omstruktureringer, fusioner og spaltninger. Derudover har vi også stor erfaring med rådgivning af ledelsen og af det kriseramte selskab.

Vi bistår naturligvis også med stiftelser og kapitalændringer samt påtager os bestyrelses- og dirigenthverv.  Du er altid sikret specialistrådgivning i alle selskabsrettens områder.

Vi er altid opdateret på gældende lovgivning og ny praksis. Vores løsningsforslag tager naturligvis højde for det politiske landskab, herunder lovforslag og forventede ændringer.

Vi arbejder tæt sammen med de øvrige specialister i TVC Advokatfirma og kan altid trække på specialister i de øvrige afdelinger, eksempelvis vores jurister med fokus på skatter og afgifter eller virksomhedsoverdragelse.

Tilgængelighed og branchekendskab

Når vi rådgiver vores erhvervskunder, har vi altid øje for forretningen, de kommercielle muligheder og udfordringer. Vores ydelser svarer til jeres virkelighed og behov, og samarbejdet er altid afstemt i forhold til den enkelte udfordring.

Tilgængelighed er en topprioritet, fordi vi ved, at vores kunder ofte serviceres bedst i den daglige rådgivning, når konkrete forhold adresseres straks og gerne uformelt.

Vi har gennem mange år oparbejdet stor indsigt i mange brancher og de for hver branche særlige forhold. Vi ved derfor, hvor udfordringerne ofte opstår, og hvordan de løses.

Vi beskæftiger os både med mindre sager og større, mere komplekse opgaver af selskabsretlig karakter. Vi leverer altid højeste standard afstemt med gældende jura og den konkrete forretning.

Se mere nedenfor om, hvordan vi kan hjælpe dig inden for det selskabsretlige område.

Vi rådgiver bl.a. om