Om TVC Advokatfirma

TVC Advokatfirma hjælper virksomheder, professionelle rådgivere og privatpersoner med viden og erfaring inden for en række udvalgte juridiske specialer. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete behov.

Advokat arbejder på computer foran vestre landsret

Hos TVC Advokatfirma er du sikret stærkt specialiserede jurister, der er opdaterede på den nyeste juridiske viden inden for deres speciale. Dermed er det altid en kompetent sparringspartner, der rådgiver om den konkrete udfordring.

Vi hjælper privatpersoner, professionelle rådgivere og virksomhedsledere i det private og offentlige med at agere løsningsorienteret og sikkert i juridiske anliggender. Vi har blandt andet en af landets førende afdelinger for skatter og afgifter i bred forstand, der løbende fører mere end 1.500 skatte- og afgiftssager i det administrative klagesystem og ved domstolene.

Tilgængelighed er en topprioritet, fordi vi ved, at vores kunder ofte serviceres bedst i den daglige rådgivning, når konkrete forhold adresseres straks og gerne uformelt.

Vi handler altid ordentligt og etisk ansvarligt i alle sager og arbejdsgange.

Vi sætter også vores dybe faglighed i spil gennem undervisning og kursusaktiviteter, f.eks. universitetsforelæsninger, efteruddannelse af revisorer samt specialkurser for ERFA-grupper. Vi bidrager desuden i betydeligt omfang til den juridiske teori inden for flere specialeområder.

TVC Advokatfirma har kontorer i AarhusKøbenhavn, Roskilde og Odense. På advokatkontorerne er vi mere end 90 medarbejdere, hvoraf lidt over 40 er advokater og advokatfuldmægtige. 

TVC Advokatfirma er et partnerselskab med CVR-nr. 34227004.