Karriere

Vi er altid på udkig efter dygtige, forretningsorienterede jurister. Som en del af TVC Advokatfirma har du rig mulighed for at udvikle din faglige profil. Kolleger står altid klar til sparring og vejen til en hverdag med ansvar er kort.

To advokater går op ad trappe til byret

TVC Advokatfirma rådgiver og fører sager for både danske og internationale virksomheder og privatpersoner. Vi er blandt de førende inden for flere specialeområder, herunder eksempelvis skatteret og selskabsret. Vi har blandt andet en af landets førende afdelinger for skatter og afgifter, der løbende fører mere end 1.200 skatte- og afgiftsager i det administrative klagesystem og ved domstolene.

Vores medarbejderes høje faglige kvalifikationer er afgørende for den rådgivning, vi yder til vores kunder. Netop relationen til vores kunder er en naturlig del af hverdagen, og vores kunder skal føle sig i trygge hænder i kontakten med kendte ansigter. Alle medarbejdere har et stort ansvar i at arbejde engageret med at løse kundens udfordring. Læs mere om vores værdier.

I TVC Advokatfirma har vi stort fokus på at tage ansvar for den enkelte medarbejders trivsel. Det er altafgørende for vores interne kultur, at vi står til rådighed og er lyttende overfor hinanden. Vi forstår, at trivsel og fortsat udvikling forudsætter nærvær, åbenhed og klar kommunikation. Work life balance er et vigtigt element og som medarbejder i TVC Advokatfirma er der også tid og plads til et familieliv.

Er du interesseret i at blive advokatfuldmægtig hos os, så kan du læse mere på vores side bliv advokatfuldmægtig.

Med kontorer i Aarhus, København, Roskilde samt Odense beskæftiger vi i dag mere end 90 medarbejdere, heraf er lidt over 40 advokater og advokatfuldmægtige. Læs mere om en fremtid hos os.

Når du ansøger hos os, vil vi bede dig om at undgå at oplyse os om personfølsomme data - eks. CPR-nummer, etnisk baggrund, tro, politisk ståsted, filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, seksualitet eller helbred. Denne type oplysninger er ikke relevant for rekrutteringen, og er desuden data, som vi ikke må opbevare om dig.