Inkasso

En effektiv og konsekvent inkassobehandling med fokus på hurtig inddrivelse af tilgodehavender og på at minimere omkostningerne under inddrivelsen er afgørende.

Dårlige betalere skader virksomhedens indtjening og likviditet og kan få alvorlige konsekvenser for virksomhedens drift fremadrettet. Det er derfor vigtigt at handle i tide og tage hånd om virksomhedens dårligere betalere hurtigst muligt, så virksomheden ikke selv risikerer at komme i en økonomisk krise. 

Vi sikrer en effektiv og konsekvent inkassobehandling med fokus på hurtig inddrivelse af tilgodehavender og med fokus på at minimere omkostningerne under inddrivelsen.

Vi skræddersyer inddrivelsesprocessen til dine behov og hjælper efter aftale med inddrivelsen af udestående tilgodehavender gennem fogedretten. Vi håndterer også bestridte krav og den efterfølgende tvist. Vi udarbejder et skøn over de forventede omkostninger til sagens førelse, og det vil efter de konkrete omstændigheder være muligt at indgå en fastprisaftale.

Derudover tilbyder vi at administrere afdragsordninger og foretage indberetning af dårlige betalere til RKI.

Udover almindelig inkasso bistår vi også med realkredit- og pantebrevsinkasso, hvilket bl.a. indebærer bistand til udarbejdelse af tvangsauktionsbegæringer samt repræsentation under tvangsauktioner.

Kontakt

Susanne Jakobsen

Partner, Advokat

D: +45 87 34 75 73

M: +45 51 46 00 53

E: sja@tvc.dk

Kristian Haagen Larsen

Partner, Advokat (H)

D: +45 87 34 75 69

M: +45 20 36 92 24

E: kha@tvc.dk

Anders Ørgaard

Advokat (H), Professor, PH.D.

D: +45 87 34 75 68

M: +45 28 35 70 20

E: aor@tvc.dk

Nyheder
Publikationer