Bliv advokatfuldmægtig

Start din juridiske karriere som advokatfuldmægtig hos TVC Advokatfirma. Du får de optimale rammer til at folde dit talent ud. Vi sørger for faglige udfordringer, sparring og udvikling samt en praktisk uddannelse, der supplerer den teoretiske del fra universitetet.

Unge kvindelige fuldmægtige taler og drikker kaffe

Hos TVC Advokatfirma har vi et kodeks, der sikrer, at den enkelte jurist udelukkende arbejder inden for sit specialefelt og holder sig opdateret med specifik fagviden. Det betyder også, at nye kolleger bliver oplært inden for ét eller få specialeområder. Vi sætter alt ind på at beholde vores specialister gennem hele deres karriereforløb.

Ansættes du som advokatfuldmægtig hos TVC Advokatfirma, bliver du tilknyttet en eller to principaler, for hvem der arbejdes med og for. Dette med ønsket om at sikre en traditionel oplæring i advokatgerningen med særdeles stort fokus på at sikre en specialiseret og grundig oplægning i de relevante retsregler og praksis, men også i alt det praktiske og uskrevne, som er en forudsætning for at blive en erfareren procesadvokat. I samråd med dig, vil vi gøre vores for, at du bliver en af de bedste advokater indenfor dit speciale.

"Som advokatfuldmægtig i TVC Advokatfirma får du en kommerciel indsigt og stærk juridisk specialisering."
- 2. års fuldmægtig

Som advokatfuldmægtig vil du opleve et fagligt udfordrende miljø, hvor du fra begyndelsen får mulighed for at arbejde selvstændigt. Du vil være omgivet af erfarne og engagerede kolleger, som vil være klar til at sparre med dig om den konkrete sag.

"TVC Advokatfirma er en arbejdsplads med et højt fagligt niveau – men der er heldigvis også plads til at være uhøjtidelig og social."
- 1. års fuldmægtig

Hos os får du mulighed for:

  • selvstændig sagshåndtering og klientkontakt
  • spændende sager og fokus på personlig udvikling
  • et arbejdsliv, hvor der også er plads til familieliv
  • en række personalegoder, herunder markedsdygtig løn og betalt sundhedsforsikring

Er du allerede i gang med din fuldmægtiguddannelse, vil du naturligvis kunne fortsætte forløbet hos os.