Entreprise og fast ejendom

Står du overfor indgåelse af en aftale vedrørende eksempelvis opførelse af byggeri, projektudvikling, erhvervslejemål eller overdragelse af en fast ejendom, så kræver det forståelse af en række kontraktuelle risici som forudsætning for at kunne kalkulere risikoen.

My default image

Entrepriseret og fast ejendom er områder med mange modsatrettede interessenter.

Det er afgørende med kompetent juridisk rådgivning allerede inden aftalen indgås. Forståelse af de kontraktuelle risici er en forudsætning for at kunne beregne risikoen. Det er således af afgørende betydning for at kunne træffe kommercielle beslutninger på et tilstrækkeligt oplyst grundlag.

På baggrund af mangeårig erfaring som rådgiver for entreprenører, bygherrer og tekniske rådgivere har vi oparbejdet en betydelig specialistviden om og forståelse for bygge- og ejendomsbranchen.

Vores rådgivere står altid klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende entrepriseret og fast ejendom. Sager inden for disse specialer kræver ofte hurtige, kompetente og effektive løsninger, således at den planlagte tids- og budgetramme overholdes. Vi har den juridiske viden og samtidig stor kommerciel forståelse, således at vi løser din konkrete udfordring med særligt øje for de gældende regler og netop din situation.

Vi tilbyder rådgivning til alle interessenter, heriblandt entreprenører, leverandører, private og offentlige bygherrer og rådgivere.

Entrepriseret og fast ejendom er omfattende juridiske områder, hvor vi blandt andet yder rådgivning inden for nedenstående områder.