Skal vi hjælpe dig i mål med din whistleblowerordning?

Der er knap to måneder til at whistleblowerloven træder i kraft for virksomheder med mere end 50 ansatte. Har du styr på din whistleblowerordning?

08. november 2023

Har din virksomhed mere end 50 medarbejdere? Hvis ja, så er du omfattet af whistleblowerloven fra den 17. december i år. Loven stiller en række krav, som du skal leve op til som arbejdsgiver.  

For at gøre det nemt og sikkert at opfylde kravene har vi hos TVC Advokatfirma udarbejdet en løsning, der sikrer, at du lever op til alle krav.

Via vores løsning får jeres virksomhed en indberetningsplatform, som gør det muligt for medarbejdere at indsende indberetninger sikkert. Selve platformen er udarbejdet af vores samarbejdspartner, LegalTech.

Derudover sørger vores eksperter for, at hver indberetning håndteres korrekt og rettidigt. Med vores juridiske ekspertise sikrer vi, at I ikke bruger unødvendige ressourcer, medmindre det er yderst nødvendigt. Vi indgår desuden i en styregruppe for jeres whistleblowerordning, hvor vi sikrer, at I trygt kan arbejde videre med de relevante informationer, der bliver leveret via ordningen.

I et samarbejde med os, udarbejder vi desuden al dokumentation om ordningen; herunder alt fra informationsflyers til jeres officielle whistleblowerpolitik, privatlivspolitik mv.

Du kan læse mere om hvad vi tilbyder i vores whistleblowerordning samt om pris på siden her: Whistleblowerordning (tvc.dk)

Hvorfor skal jeg outsource min whistleblowerordning?

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at outsource din whistleblowerordning? Vores primære argument for, at dette er en favorabel løsning, er, at det kan være en tidskrævende opgave at sikre, at henvendelserne bliver håndteret korrekt og til rette tid. Med en juridisk samarbejdspartner ved hånden har du desuden let adgang til en sparringspartner, når indberetningerne kræver ekstra overvejelse.

Uanset om du blot er nysgerrig på ordningen eller ønsker at indgå et samarbejde med det samme, er du meget velkommen til at ringe til vores ekspert, Mads Balle Christensen.