Optagelse: webinar om ejendomsvurderinger

Bliv klogere på de nye ejendomsvurderinger, og herunder særligt på de ejendomme, som får en ændret status.

27. april 2023 | SKATTER OG AFGIFTER

Nåede du ikke med til vores webinar om ejendomsvurderinger i sidste uge, så fortvivl ej – du kan nu se optagelsen af kurset online.

Baggrunden for kurset var Vurderingsstyrelsens meddelelse til omtrent 21.000 landejendomsejere, om at ejendommene efter Vurderingsstyrelsens kvalifikation af ejendomme, skal ændre status.

Af de 21.000 ejendomme er der, efter Vurderingsstyrelsens opfattelse, ca. 15.000 der skal omvurderes til ejerboliger, 1.600, der skal skifte status fra ejerbolig til skov- eller landbrugsejendom og 4.500, der skifter status fra skov- og landbrugsejendom til erhvervsejendom.

Den konkrete økonomiske betydning af et statusskifte beror på en lang række konkrete faktorer, og det anbefales derfor at sikre sig rådgivning i forhold hertil, inden der tages stilling til, hvorvidt en statusændring skal accepteres.

Gense webinaret
Webinaret, som blev afholdt i et samarbejde mellem TVC Advokatfirma og Karnov Group, søgte at gøre deltagerne klogere på, hvilke konsekvenser de nye vurderinger har, samt hvordan man som rådgiver kan hjælpe sine klienter bedst muligt.

Du kan læse mere i vores seneste nyhed om emnet, lige såvel som du kan høre mere i optagelsen af webinaret.

Se webinaret her:  Webinar om ejendomsvurderinger og skattemæssige konsekvenser (karnovgroup.dk)

Har du brug for hjælp?

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en uforpligtende drøftelse af din sag.