Aktuel viden om skatter og afgifter

Få løbende opdateringer om relevante regler og praksis for skatte- og afgiftsydere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

29. juli 2021 | SKATTER OG AFGIFTER

TVC Advokatfirma har en af landets største afdelinger for førelse af skatte- og afgiftssager. Afdelingen består således pt. af over 20 jurister og har eksisteret siden 1988.

Skatteafdelingen hjælper såvel skatteydere som professionelle rådgivere med at føre skatte- og afgiftssager hos Skattestyrelsen, Skatteankestyrelsen, skatteankenævnene, Landsskatteretten og domstolene.

Advokaterne i Skatteafdelingen håndterer således løbende mere end 1.500 skatte- og afgiftssager på alle niveauer, og de har derfor et indgående kendskab til praksis, herunder også den utrykte praksis, som ikke bliver offentliggjort af Skattestyrelsen eller Skatteministeriet.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som sendes via e-mail, så deler vi bl.a. løbende nogle af disse afgørelser, ligesom vi gør opmærksom på aktuelle emner omhandlende skatter og afgifter med særlig betydning for skatte- og afgiftssager.

Gå ikke glip af den seneste viden. Lad os holde dig orienteret om bl.a. relevante afgørelser, regler og meget mere.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og husk at sætte flueben ved ”Skatter og afgifter”.

Hvis du gerne vil have mere viden om betydningen af utrykt praksis fra ikke-offentliggjorte sager, kan du læse artiklen ”Betydningen af ikke-offentliggjort administrativ praksis og udsagn gengivet i Den juridiske vejledning” publiceret i Fagligt indstik, der er udgivet af FDR, Foreningen for Danske Revisorer.