Varemærkeregistrering

Mange virksomheder oplever et stort behov for at varemærkebeskytte deres rettigheder og for hurtigt at kunne forhindre eventuelle krænkelser af produkter og services. Varemærkeregistrering kan have afgørende betydning for sikring af din forretning imod efterligninger og kopiering. Vi hjælper dig med at opnå eneret over dine kendetegn - altid til en fast pris.

Med en varemærkeregistrering opnår du eneret til de produkter eller services, som du ønsker. Vidste du, at registreringen af dit varemærke også kan omfatte dit logo?

Vi tilbyder rådgivning til alle typer af virksomheder i forhold til at sikre beskyttelse af varemærkerettigheder. Med en varemærkeregistrering sikrer du din forretning mod at blive undermineret af konkurrenter, som kopierer eller efterligner dit produkt. Med vores store erfaring og viden om varemærker og registrering heraf sørger vi altid for at give virksomheder den bedste kommercielle og strategiske rådgivning.

Lad os hjælpe dig og din forretning med varemærkeregistreringen. Vi tilbyder vareregistrering i Danmark og EU til følgende priser (ekskl. moms):

DK Varemærke

  • TVC Advokatfirmas honorar er DKK 3.000,-  ekskl. moms
  • Gebyr til Patent- & Varemærkestyrelsen for én vareklasse er DKK 2.000,- 
  • Gebyr for anden vareklasse er DKK 200,- 
  • Gebyr for hver yderligere vareklasse udover de to første er DKK 600,-  pr. vareklasse

EU Varemærke

  • TVC Advokatfirmas honorar er DKK 4.500,-  ekskl. moms
  • Grundgebyr til EUIPO for én vareklasse er EUR 850 
  • Gebyr for anden vareklasse er EUR 50 
  • Gebyr for hver yderligere vareklasse udover de to første er EUR 150 pr. vareklasse

Hvad kan du beskytte som varemærke? De mest gængse varemærker er firmalogoer og -navne samt produktnavne. Et varemærke er ofte et ordmærke, altså alt hvad du kan skrive med almindelige tegn eller et figurmærke, som blandt andet dækker logoer.

Vidste du, at et varemærke også kan være et lydmærke, eksempelvis en kendingsmelodi og signaturlyde? Et varemærke kan også være varens form, udstyr eller emballage, fordi det udgør varens kendetegn. I disse tilfælde er der tale om vareudstyrsmærke, eksempelvis Adidas’ tre striber.

Undgå faldgruberne omkring registrering af dit varemærke

Vi hjælper dig med at få eneret over de kendemærker, som dine kunder genkender dig på. Vores ydelser omfatter blandt andet forundersøgelser, rådgivning i forbindelse med udarbejdelse og indgivelse af såvel danske, EU eller internationale registreringsansøgninger, overdragelsesaftaler, licensaftaler, sameksistensaftaler samt behandling af administrative indsigelses- og klagesager.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering 

Spørgsmål vedrørende øvrig rådgivning og førelse af eksempelvis krænkelsessager samt sager om bevissikring og nedlæggelse af forbud kan rettes til nedenstående advokat.

Du kan desuden læse mere og sende din anmodning om varemærkeregistrering til os via vores side beskytdinerettigheder her: TVC – BESKYT DINE RETTIGHEDER

Nyheder