Design

Mange virksomheder har et stort behov for at beskytte deres design og for hurtigt at kunne sætte en stopper for eventuelle krænkelser.

Virksomhedens brandværdi er af stor betydning. Krænkelse herunder kopiering af dine designs kan have en ødelæggende effekt på dit brand.  Der er ofte et stort behov for at beskytte virksomhedens design og for hurtigt at kunne forhindre eventuelle krænkelser. Designbeskyttelse er vejen frem i forhold til at beskytte din forretning. 

Vi tilbyder rådgivning til virksomheder i forhold til at sikre beskyttelse af designs. Med vores store erfaring og viden om designrettigheder sigter vi efter at give virksomheden den bedste kommercielle og strategiske rådgivning.

Vores ydelser omfatter blandt andet forundersøgelser, rådgivning i forbindelse med udarbejdelse og indgivelse af såvel danske, EU eller internationale registreringsansøgninger, overdragelsesaftaler, licensaftaler, sameksistensaftaler samt behandling af administrative indsigelses- og klagesager.

Herudover fører vi krænkelsessager, ligesom vi fører sager om bevissikring og nedlæggelse af forbud.

Du kan læse mere og sende din anmodning om designbeskyttelse til os via vores side beskytdinerettigheder her: TVC – BESKYT DINE RETTIGHEDER

Nyheder