TVC Advokatfirma styrker det insolvensretlige område

Den 2. oktober 2017 starter advokat og professor, ph.d. Anders Ørgaard i TVC Advokatfirmas afdeling for insolvens og rekonstruktion.

29. september 2017 | INSOLVENS OG REKONSTRUKTION

I TVC Advokatfirma skal advokat Anders Ørgaard primært beskæftige sig med insolvensret, hvor han indgår i et tæt samarbejde med de øvrige specialister i afdelingen.

Managing partner Leo Jantzen glæder sig over det fremtidige samarbejde med Anders Ørgaard: ”Jeg ser frem til at byde Anders Ørgaard velkommen i TVC Advokatfirma. Hans tilknytning til vores insolvensretlige afdeling er en stor styrkelse af forretningsområdet,” forklarer Leo Jantzen.

Anders Ørgaard har en baggrund som advokat, hvor han blandt andet arbejdede med insolvensret. Han har i de sidste 10 år været professor ved Juridisk Institut på Aalborg Universitet, hvor han frem til sidste år tillige var institutleder. Han er samtidig forfatter og medforfatter til en lang række bøger og artikler om insolvensret, køberet, aftaleret og procesret, herunder blandt andet Konkursloven med kommentarer.

Ifølge Anders Ørgaard er ansættelsen i TVC Advokatfirma en udfordring, han ser frem til: ”Jeg glæder mig til at blive en del af det insolvensretlige team hos TVC Advokatfirma. Jeg håber, at jeg med min kombination af juridisk teori og praksis kan bidrage positivt til en afdeling i vækst.”

Sideløbende med ansættelsen hos TVC Advokatfirma bevarer Anders Ørgaard sit professorat ved Aalborg Universitet.

Leo Jantzen

Direktør, Partner, Advokat (H)

D: +45 87 34 75 31

M: +45 21 37 01 38

E: lj@tvc.dk