TVC Advokatfirma indgår kontorfællesskab i Roskilde

Familie- og arveretsadvokaterne Susanne Graffmann og Susanne Ravn flytter ind hos TVC Advokatfirma, og et nyt kontorfællesskab bliver etableret.

29. maj 2024 | FAMILIE- OG ARVERET

Den 1. juni 2024 indgår TVC Advokatfirma et kontorfællesskab med Susanne Graffmann og Susanne Ravn. Både Graffmann og Ravn flytter ind i TVC Advokatfirmas lokaler på Københavnsvej 69 i Roskilde.

Med sig bringer de Karin Treschow og Lisbeth Larsen, som begge er advokatsekretærer, samt stud stud.jur. Luna Isabella Pedersen.

Ifølge partner og indehaver i TVC Advokatfirma, Susanne Jakobsen, er der meget positive forventninger til kontorfællesskabet.   

TVC Advokatfirma er specialiseret i en lang række områder, men særligt kontoret i Roskilde danner ramme om specialet familie- og arveret.

Både Susanne Graffmann og Susanne Ravn arbejder med familie-og arveretlige sager samt med straffesager. De er begge forsvars- og bistandsadvokater, og Susanne Ravn er tilmed retsmægler med mange års erfaring i mediation.

Forventningen er, at vores fælles ekspertise, vil sikre et tæt og godt samarbejde i kontorfællesskabet.

Stor ekspertise under samme tag i Roskilde

Kontorfællesskabet vil give vores respektive klienter lettere adgang til endnu bredere ekspertise inden for netop specialet familie- og arveret.

Vi ser frem til det nye kontorfællesskab og forbereder os på, at den største udfordring bliver, at vi er tre med navnet Susanne under samme tag.