Skatteafdelingen udvider igen med nye ansigter

Den 1. april 2023 tiltræder Hussain Ali Alhaidary som partner i skatteafdelingen i TVC Advokatfirma, ligesom Othman El-Khadri ansættes som advokat.

31. marts 2023 | SKATTER OG AFGIFTER

Hussain Ali Alhaidary har tidligere, i samarbejde med bl.a. Othman El-Khadri, drevet SKS Advokatfirma, som opløses i forbindelse med deres ønske om at blive en del af Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma.

SKS Advokatfirma har i det væsentligste været specialiseret i førelse af skatte- og afgiftssager samt i sager om økonomisk kriminalitet og konkursret. Dette med afsæt i deres tidligere kontor i Storkøbenhavn.

TVC Advokatfirma blev etableret tilbage i 1988 og har i dag en af landets største afdelinger for førelse af skatte- og afgiftssager, som ledes af partner og advokat Torben Bagge. Afdelingen består i dag af over 20 jurister, som hjælper såvel skatteydere som professionelle rådgivere med at føre skatte- og afgiftssager hos Skattestyrelsen, Skatteankestyrelsen, skatteankenævnene, Landsskatteretten og domstolene.

Juristerne i TVC Advokatfirma håndterer løbende mere end 1.500 skatte- og afgiftssager på alle niveauer i systemet, herunder mindre skatte- og afgiftssager for private samt store og meget komplekse sager for erhvervsvirksomheder, ligesom de rådgiver om skat og afgifter i øvrigt.

Hussain Ali Alhaidary og Othman El-Khadri skal under ledelse af Torben Bagge, primært beskæftige sig med førelse af skatte- og afgiftsager samt med sager om økonomisk kriminalitet, der er blandt kerneområderne i TVC Advokatfirma.

I forbindelse med deres ønske om at opløse SKS Advokatfirma og om at blive en del af Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma, ansættes også Haider Ali Alhaidary og Lisa Halling som stud.jur.er i samme afdeling.