Rekordmange deltagere i Karnov-webinar

TVC Advokatfirma afvikler løbende kurser om aktuelle skatteretlige emner, og i går var der rekordmange deltagere, idet knapt 600 deltagere blev opdateret på status for de nye ejendomsvurderinger.

11. marts 2022 | SKATTER OG AFGIFTER

Hos TVC Advokatfirma er en af vores værdier faglig generøsitet, idet vi forstår, at viden først kommer til sin ret i det øjeblik, den bliver sat i spil. Derfor arbejder vi også målrettet på at dele viden med vores kunder, mellem kolleger og igennem undervisning.

Det gør vi eksempelvis via faglige kurser, og vores Skatteafdeling har således også gennem en længere årrække årligt undervist ikke under 2.000 kursister, herunder revisorer, advokater og andre, som har ønsket særlig indsigt i aktuelle skatteretlige problemstillinger.

I går afviklede TVC Advokatfirma således også et webinar sammen med Karnov, hvor knapt 600 deltagere blev opdateret på status for følgende:

  • Nye ejendomsvurderinger
  • Værdiansættelse af fast ejendom - nyeste praksis
  • Klager over ejendomsvurdering
  • tilbagebetaling af for meget betalt skat
  • Indefrosne ejendomsskatter m.v.

De første nye ejendomsvurderinger er blevet udsendt, og der blev på kurset sat fokus på, hvordan man skal forholde sig til vurderingerne. Det er for mange et aktuelt emne, hvilket også blev bekræftet derved, at hele 250 af deltagere havde tilmeldt sig allerede indenfor en time efter, at webinaret var blevet offentliggjort på Karnovs hjemmeside.

Webinaret blev afviklet af skatteadvokat Torben Bagge og Jørgen Frausing, som begge er kendte ansigter fra mange af de øvrige kurser, der løbende afvikles indenfor vores speciale skatter og afgifter.

Har du behov for undervisning i specifikke skatteretlige emner?

Har du eller din organisation brug for undervisning indenfor aktuelle skatteretlige emner, er du altid velkommen til at kontakte os for information om, hvornår vi i Skatteafdelingen har kommende undervisning planlagt til.

Vi drøfter også gerne muligheden for at afvikle undervisning for en udvalgt gruppe