Netværk i praktisk skatteret

Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma skal bidrage til etableringen af netværk i praktisk skatteret

20. august 2024 | SKATTER OG AFGIFTER

Under JUC arbejdes der på at etablere et netværk i praktisk skatteret, hvor deltagerne får mulighed for at diskutere og fordybe sig i aktuelle spørgsmål både fra et praktisk, fagligt og strategisk perspektiv.

Netværksledelsen skal bestå af blandt andet Senior Tax Manager Jørgen Frausing fra Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma.

Deltagerne i netværket skal inkludere jurister, advokater, revisorer, økonomer, skattechefer og -medarbejdere samt andre fra private virksomheder og organisationer, der arbejder med eller har erfaring med skatteretlige problemstillinger i praksis.

I netværket skal Jørgen Frausing byde ind med sine godt 40 års erfaring med skat, herunder de seneste mange år i Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma, hvor han bidrager til at undervise over 2.000 kursister årligt i nye skatteregler og aktuelle emner inden for skat, herunder advokater, revisorer og økonomifolk.

Klik her for at læse mere om netværket og mulighederne for at blive optaget.

Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma

Vi har gennem de seneste 30 år opbygget en af landets største afdelinger i advokatbranchen inden for skatte- og afgiftsretten i bred forstand.

Ved organisk vækst har vi opbygget en af landets førende afdelinger for skatter og afgifter.

Skatteafdelingen består af over 20 jurister, hvorved vi kan rådgive om alle relevante forhold inden for skatte- og afgiftsretten og bistå med førelse af alle former for skattesager og afgiftssager.

Derudover afvikler Skatteafdelingen en lang række kurser om udvalgte og aktuelle emner indenfor skatter og afgifter, og Skatteafdelingen har således gennem flere år undervist over 2.000 kursister årligt.

Du kan altid holde øje på diverse kursusudbyderes hjemmeside, herunder Danske Advokater, Karnov, Ageras, JUC, Dansk Revision, OP kurser m.fl.

Hold også øje på vores sociale medier, hvor vi ofte skriver, når der afholdes kurser.