Endnu en stærk profil til Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma

Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma kan nu byde velkommen til den femte nye jurist på kort tid, nemlig advokat Jacob Girke Nordlander, der kommer fra en stilling som senioradvokat hos Kromann Reumert.

29. marts 2019 | SKATTER OG AFGIFTER

Torben Bagge overtog ansvaret for skatte- og afgiftsrådgivning i TVC Advokatfirma den 1. januar i år og har siden da været leder af den samlede skatteafdeling – dette samtidig med at han overtog posten som bestyrelsesformand i advokatfirmaet. Det er på kort tid lykkedes at tiltrække tre profiler inden for skatterådgivning, henholdsvis Peter Lunau Larsen, tidligere DLA Piper, Simon Clark, tidligere Lundgrens, og senest Jacob Girke Nordlander, der kommer fra Kromann Reumert.

Torben Bagge udtaler følgende: ”Som leder af den samlede skatteafdeling, har det været min førsteprioritet at sætte fokus på vækst inden for vores skatte- og afgiftsrådgivning. Vi har i forlængelse heraf fået henvendelser fra interessante profiler, der har ønsket at indgå i vores skatteafdeling, og jeg er tilfreds med, at vi på så relativt kort tid har fået tilført skatteafdelingen fem nye jurister.

Det er min ambition, at vi opbygger et team inden for skatte- og afgiftsrådgivning, der er tilnærmelsesvist lige så stort som teamet inden for førelse af skatte- og afgiftssager, som jeg i rigtig mange år har ledet i retning mod øget specialisering.  Jeg har altid været af den opfattelse, at vi, henset til vores kompetencer inden for skatte- og afgiftsret samt vores position i markedet, burde have en større afdeling for skatte- og afgiftsrådgivning, end vi hidtil har haft. Den seneste udvikling har alene bekræftet min opfattelse, og jeg er derfor heller ikke overrasket over, at det på så relativ kort tid er lykkedes at tiltrække flere stærke faglige profiler. Jeg er løbende i kontakt med mulige nye jurister, hvorfor jeg forventer en fortsat vækst i skatteafdelingen”.

TVC Advokatfirmas skatteafdeling har siden 1988 udviklet sig til at været blandt de største og førende skatteafdelinger i Danmark med 21 specialiserede advokater inden for skatte- og afgiftsretten. Skatteafdelingen har på alle relevante skatteretlige områder, herunder indkomstskat, moms, afgifter og told, en eller flere personer, som har særlig indsigt inden for netop det pågældende område. Dette gælder både i forhold til førelse af skatte- og afgiftssager samt i forhold til rådgivning.

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk