Ejer- og virksomhedsstruktur

Ved planlægningen af et succesfuldt generationsskifte er det vigtigt at afdække, hvordan den nuværende ejer og virksomhedsstruktur ser ud fra den virksomhed, der skal generationsskiftes. Det er også væsentligt at kigge på, hvilken ejer og virksomhedsstruktur de nye ejere har. Ofte kan den bedste anvendelse af de skattemæssige regler forudsætte en bestemt virksomhedsstruktur.

Hos TVC Advokatfirma har vi kendskab til alle skattemæssige specialregler og reglerne i selskabslovgivningen. Vi har således fuldt overblik over fordele ved anvendelse af forskellige selskabstyper, herunder både personligt drevne virksomheder og kapitalselskaber – som er en fælles betegnelse for kapitalselskaber i form af både aktieselskaber, anpartsselskaber, iværksættelsesselskaber og partnerselskaber.

Vores specialistviden omfatter desuden de særlige regler om omstrukturering af virksomheden, hvilket gør, at vi er bedst muligt rustet til at rådgive om det skræddersyede generationsskifte af netop din virksomhed. Vi fører dig sikkert igennem planlægningsprocessen, der blandt andet indeholder afdækning af fordele og ulemper, risici, ønsker, økonomi og andre muligheder, inden vi giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

På den måde sikrer vi, at du har det bedst mulige grundlag for at vælge den løsning, der passer bedst til netop din virksomhed og samtidig tilgodeser hensyn hos de nye ejere, hvad enten det er børn, medarbejdere eller andre.

Kontakt

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk

Nyheder