Arv og gave

Skattereglerne giver særlig mulighed for, som led i et generationsskifte, at inddrage gaver af varierende størrelse. I den sammenhæng er det også helt afgørende at have specialistkendskab til arvereglerne.

Hos TVC Advokatfirma har vi den nødvendige specialistviden indenfor både skattereglerne og arvereglerne, der gør, at vi kan skræddersy det optimale generationsskifte til dig og din virksomhed.  

I vores analyse af virksomheden og de nye ejere, er det også afgørende, at vi har indblik i de arveretlige regler, når de nye ejere er dine børn. Der kan efter vores analyse og efter dine ønsker være grund til, at en eller flere af børnene skal overtage virksomheden, og at øvrige værdier skal fordeles som arv.

Vi bistår med rådgivning hele vejen rundt - både for så vidt angår din virksomhed og dens forudsatte drift samt vedrørende arveretlige forhold.

Vi har specialistviden om familieretlige regler og ægteskabets formueforhold, herunder sameje i forskellige former. Vi bistår med udarbejdelse af testamenter, gavebreve, gældsbreve og øvrige relevante dokumenter som led i den optimale løsning for dig og din økonomi.

Kontakt os gerne for en uformel drøftelse af dine ønsker og dine muligheder.

Kontakt

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk

Nyheder