Vær opmærksom på fupmail

Der er i øjeblikket en fupmail i omløb. Vi opfordrer derfor alle klienter til at være særlig opmærksomme og slette mailen.

24. februar 2023 | IMMATERIALRET

Vi oplever i øjeblikket, at flere af vores klienter har modtaget en mail om, at et andet selskab er ved at registrere deres forretningskendetegn/varemærke. Afsender IPR Protection tilbyder i den forbindelse deres services til at overkomme problemstillingen. Der er imidlertid tale om en fupmail, og et forsøg på at trække penge ud af virksomheden for ydelser, som ikke bliver leveret.

Mailen ser i de fleste tilfælde sådan ud:

"Kære Hr./Fru.

I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet [Navn på varemærket]. Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tredjepart, som vi kunne se af ansøgningsskemaerne.

Under vores revision bemærkede vi, at De har et lignende firmanavn, selv om De opererer i en anden sektor.

Men da Deres virksomhed var den første, der blev registreret, får De først muligheden for at registrere dette varemærke.

Hvis De ikke ønsker, at de skal bruge dette varemærke, skal De give os besked. I så fald kan De registrere Deres varemærke.

Hvis De ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkostningerne 4499 DKK ekskl. moms. Deres tilmelding vil blive behandlet inden for 24 timer. En specifikation af gebyrerne for en europæisk eller international registrering er offentliggjort på vores hjemmeside.

Jeg beder Dem venligst om at meddele mig inden for tre arbejdsdage, om De ønsker at gøre brug af dette tilbud. Hvis De ikke svarer eller ikke er interesseret, vil vi acceptere den anden parts anmodning. I så fald får den anden part varemærkerettighederne til [Navn på varemærket].

Med venlig hilsen,

Niels Clausen

IPR Protection

http://www.ipr-protection.com"

Vi opfordrer vores klienter til at slette mailen og kontakte os, hvis de måtte have spørgsmål.