TVC Advokatfirmas nye hjemmeside www.beskytdinerettigheder.dk er i luften

TVC Advokatfirma har i dag lanceret hjemmesiden www.beskytdinerettigheder.dk, der gør det nemt for virksomheder at beskytte deres varemærke- og designrettigheder.

02. januar 2020 | IMMATERIALRET

Hjemmesiden imødekommer et stort behov hos virksomheder for at beskytte deres rettigheder, så virksomhederne hurtigt og effektivt kan forhindre krænkelser af deres produkter og services.  

Det kan undertiden være vanskeligt at navigere i de mange regler og ansøgningsprocedurer, der gælder for ansøgning og registrering af immaterielle rettigheder. Hos TVC Advokatfirma har det derfor længe været et ønske at gøre processen overskuelig og simpel for vores klienter.

TVC Advokatfirma har som konsekvens heraf i dag lanceret hjemmesiden
www.beskytdinerettigheder.dk, der gør rettighedsindehavere i stand til nemt og hurtigt at ansøge om varemærke- og designregistrering uden at gå på kompromis med kompetent og professionel rådgivning.

Hjemmesiden samler desuden en række relevante informationer om varemærker og designs, og giver de besøgende mulighed for at få indblik i de seneste nyheder på området.

TVC Advokatfirma bemærker i den forbindelse, at der er mange gode grunde til at ansøge om en varemærke- og/eller designregistrering, herunder bl.a.:

  • du kan forbyde andre, der ikke har dit samtykke, at gøre erhvervsmæssig brug af dit varemærke eller design
  • du får en eksklusiv eneret til at gøre brug af dit varemærke eller design
  • du får bedre mulighed for at håndhæve dine rettigheder, herunder forfølge virksomheder, der krænker din rettighed
  • du har et bedre fundament til at vækste din virksomhed (virksomhedens værdi øges)
  • du kan tjene penge på din rettighed, herunder ved indgåelse af licensaftaler og lignende.

Klik ind på hjemmesiden og udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at ansøge om registrering af din rettighed – TVC Advokatfirma har gjort det hurtigt og nemt.

Har du spørgsmål af immaterialretlig karakter i øvrigt, eller ønsker du blot at høre nærmere om den nye hjemmeside, sidder vores specialister altid klar til en uforpligtende drøftelse.