Specialet insolvens og rekonstruktion styrkes i TVC

Den 1. juli 2024 indtræder advokat Johnny Madsen i ejerkredsen i TVC Advokatfirma, hvor han sammen med partner, advokat (H) Kristian Haagen Larsen skal fortsætte udviklingen af specialet insolvens og rekonstruktion i TVC Advokatfirma.

01. juli 2024 | INSOLVENS OG REKONSTRUKTION

Johnny Madsen har mere end 25 års erfaring indenfor sine specialer, som omfatter insolvens og inkasso samt handel med erhvervs- og landbrugsejendomme. Han er medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel, Danske Insolvensadvokater og Danske Landbrugsadvokater og er certificeret Insolvensadvokat frem til 2025.

Johnny Madsen er allerede et kendt ansigt i TVC Advokatfirma, idet han har været ansvarlig partner for DreistStorgaards afdeling i Aarhus, som de seneste år har været drevet fra lokaler lejet af TVC Advokatfirma.

Johnny medtager sine medarbejdere Lene Brandt, Mariane Devantier, Inge Lise Elkjær og Emma Kristine Krog Jacobsen. Johnny vil efter sin tiltrædelse i TVC Advokatfirma fortsat rådgive indenfor både inkasso, insolvensret, retssager og erhvervsrådgivning, som alle er veletablerede specialeområder hos TVC Advokatfirma.

Managing Partner Leo Jantzen udtaler i forbindelse med tiltrædelsen:

”Efter vi droppede fusionstankerne med DreistStorgaard opstod muligheden for at forsætte samarbejdet med Johnny, hvilket er helt oplagt henset til den gode kemi, der altid har været i kontorfællesskabet i Aarhus, samt de synergier der i øvrigt er i forhold til at udvikle TVC Advokatfirmas specialer. Vi ser frem til nu med endnu mere tyngde at kunne fokusere målrettet på at udvikle vores forretning inden for insolvens og rekonstruktion.

Vores insolvensteam tæller ud over Johnny Madsen også partner, advokat (H) Kristian Haagen Larsen og partner, advokat Susanne Jakobsen. Vi glæder os til at byde Johnny Madsen, såvel som Johnnys tilknyttede medarbejdere Lene, Mariane, Inge Lise og Emma velkommen i teamet.”

Selvom Johnny Madsen bliver en fast del af kontoret i Aarhus, kan han også træffes på TVC Advokatfirmas øvrige lokationer, dvs. København, Roskilde og Odense.