Markant profil indenfor skatteretten runder et skarpt hjørne

TVC Advokatfirma ønsker stort tillykke til bestyrelsesformand og leder af den samlede skatteafdeling i firmaet, Torben Bagge, der i morgen den 26. oktober kan fejre sin 50-års fødselsdag.

25. oktober 2019

Torben kunne i december 2017 fejre 25-års jubilæum i TVC Advokatfirma, der blev grundlagt i 1988. Torben indtrådte som indehaver tilbage i 2001, og siden da har advokatfirmaets skatteafdeling generelt oplevet en meget positiv udvikling. I dag har vi den største skatteafdeling i advokatbranchen, når der ses bort fra Kammeradvokaten, der repræsenterer Skatteforvaltningen og Skatteministeriet.

Den positive udvikling har i særdeleshed også præget 2019, hvor vi blandt andet har kunne byde ni nye specialiserede jurister velkommen i skatteafdelingen.

I dag består skatteafdelingen af i alt 24 jurister, som på hver deres område er højt specialiseret. Vi har derfor i dag alle nødvendige forudsætninger for at kunne tilbyde højt specialiseret bistand inden for alle skatte- og afgiftsmæssige områder. Dette uanset om det omhandler rådgivning eller førelser af sager.