TVC Victory – Professionel rådgivning til klubber, spillere og agenter

Behovet for kompetent, uafhængig rådgivning i sportsbranchen har aldrig været større.

For sportens verden gælder et omfattende regelsæt, og der er efterhånden mange typer af kontrakter og strukturer. Mange sportsudøvere, agenter, klubber og foreninger har derfor i mange sammenhænge behov for juridisk rådgivning for at agere professionelt.

Vi har sammensat et hold af passionerede sportsadvokater med stor viden inden for sportsverdenen, som står klar til at hjælpe med kvalificeret og forretningsorienteret juridisk rådgivning til alle sportens aktører. Vi tilbyder altid en uforpligtende drøftelse af din konkrete sag.

Vi sørger for, at du får det maksimale ud af den værdi, du skaber. TVC Victory rådgiver om alt inden for sportsret, herunder:

Rådgivning om alle kontraktens aspekter - ikke kun det sportslige!

Vi har mange års erfaring med kontraktforhandlinger både nationalt og internationalt og er derfor kompetente i forhandlinger om store pengebeløb. Vi har et indgående kendskab til de kontraktmæssige faldgruber og fordele og rådgiver om alle kontraktens aspekter - ikke kun det sportslige. Vi sikrer endvidere, at kontrakterne overholdes på begge sider af bordet.

Lad os tage en uformel snak

Har du brug for en kompetent sportsadvokat, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på en uformel snak.

Selv få timers juridisk sparring kan have stor betydning.

Sportsadvokaterne i TVC Victory