TVC Advokatfirma i København

Vores advokater i København leverer specialiseret juridisk bistand til både private og virksomheder. Advokaterne i København dækker en bred portefølje af specialer lige fra skatter og afgifter og erhvervsretlige områder såsom arbejds- og ansættelsesret, virksomhedsoverdragelse, entreprise, forsikrings- og erstatningsret samt immaterialret.

Har du behov for advokathjælp i København og omegn? Vores advokater hjælper dig sikkert igennem din sag. Vores advokater yder full service-rådgivning til både private og virksomheder.

Mød os på et af vores kontorer i København, hvor vi blandt andet har vores specialister inden for skatteprocessager, strafferet, erhvervsret, arbejds- og ansættelsesret, persondataret og immaterialret. Vi sikrer dig høj faglighed – og du kan altid være tryg ved vores arbejde og løsningsforslag.

I København er TVC Advokatfirma repræsenteret på to forskellige lokationer, hvor det ene kontor primært beskæftiger sig med strafferet og derfor huser Forsvarsadvokaterne, der er blandt landets førende strafferetsadvokater. På det andet kontor i København beskæftiger advokaterne sig primært inden for skatteprocesområdet og med erhvervsretlige sager. Vi har en af landets førende skatteprocesafdelinger, som løbende fører mere end 1.200 skattesager.

Fra kontorer i København dækker vores advokater hele Danmark. Tilgængelighed og fleksibilitet er kerneværdier i vores rådgivning. Du kan altid få hjælp her og nu, når der opstår et pludseligt behov.

Vores ydelser svarer til din virkelighed og de konkrete behov, og vores samarbejde bliver altid afstemt i forhold til den enkelte udfordring. Vi er altid opmærksomme på mulige faldgruber og konsekvenser og tager højde for disse i vores anbefalinger.

Vi sætter pris på en uformel og lydhør omgangstone. Den nære relation med vores kunder er en naturlig del af hverdagen.

Mød vores advokater på vores kontorer i København. 

Kontaktoplysninger

H.C. Andersens Boulevard 37, 4. sal (Forsvarsadvokaterne)
1553 København V

Havneholmen 25, 9. sal 
1561 København V 

E-mail tvc@tvc.dk
Telefon +45 70 11 08 00
Fax +45 70 11 08 01
CVR-nr. 34 22 70 04