TVC Advokatfirma i København

Vores advokater i København leverer specialiseret juridisk bistand til både private og virksomheder. Advokaterne i København dækker en bred portefølje af juridiske specialer, heriblandt skatter og afgifter og erhvervsretlige områder såsom arbejds- og ansættelsesret, virksomhedsoverdragelse, entreprise, forsikrings- og erstatningsret samt immaterialret.

Har du behov for advokathjælp i København og omegn? Vores advokater hjælper dig sikkert igennem din sag. Vores advokater yder full service-rådgivning til både private og virksomheder.

Mød os på vores kontor i København, hvor vi blandt andet har vores specialister inden for skatteprocessager, erhvervsret, arbejds- og ansættelsesret, persondataret og immaterialret. Vi sikrer dig høj faglighed – og du kan altid være tryg ved vores arbejde og løsningsforslag.

I København beskæftiger advokaterne fra TVC Advokatfirma sig primært inden for skatteprocesområdet og øvrige erhvervsorienterede specialer. Vi har en af landets førende skatteafdelinger med fokus på proces, som løbende fører mere end 1.200 skattesager.

Fra kontoret i København dækker vores advokater hele Danmark. Tilgængelighed og fleksibilitet er kerneværdier i vores rådgivning. Du kan altid få hjælp her og nu, når der opstår et pludseligt behov.

Vores ydelser svarer til din virkelighed og de konkrete behov, og vores samarbejde bliver altid afstemt i forhold til den enkelte udfordring. Vi er altid opmærksomme på mulige faldgruber og konsekvenser og tager højde for disse i vores anbefalinger.

Vi sætter pris på en uformel og lydhør omgangstone. Den nære relation med vores kunder er en naturlig del af hverdagen.

Mød vores advokater på vores kontor i København. 

Kontaktoplysninger

TVC Advokatfirma
Nimbusparken 24, 2. sal
2000 Frederiksberg

E-mail tvc@tvc.dk
Telefon +45 70 11 08 00
Fax +45 70 11 08 01
CVR-nr. 34227004