TVC Advokatfirma i Aarhus

TVC Advokatfirma har hovedkontor i Aarhus. Vores advokater yder full service-rådgivning til både private og virksomheder. Mød os på vores kontor i Aarhus, hvor vi blandt andet har vores specialister inden for skatteprocessager, generationsskifte, virksomhedsoverdragelse og entreprise. Fra kontoret i Aarhus dækker vores advokater hele Danmark.

Har du behov for advokathjælp i Aarhus eller andre dele af landet? Vores advokater hjælper dig sikkert igennem din sag. Vi tilbyder rådgivning af erhvervs- og private kunder.

Størstedelen af vores advokater og øvrige medarbejdere, herunder advokatsekretærer og administration har deres daglige virke fra kontoret i Aarhus. Tilgængelighed og fleksibilitet er kerneværdier i vores rådgivning. Du kan altid få hjælp her og nu, når der opstår et pludseligt behov.

Fra kontoret i Aarhus dækker vores advokater rådgivning til private og virksomheder inden for skatter og afgifter og det erhvervsretlige område. Vi har en af landets førende skatteafdelinger med fokus på proces, som løbende fører mere end 1.200 skattesager. Derudover har vi et meget kompetent team af erhvervsjuridiske specialister med kompetencer inden for blandt andet virksomhedsoverdragelser, fusioner, generationsskifte, omstruktureringer, investeringer, skatter og afgifter, forsikrings- og erstatningsret samt entreprise og fast ejendom.

Vi ved, at standardløsninger er langt fra altid de bedste. Når vi rådgiver vores erhvervskunder, har vi altid øje for forretningen, de kommercielle muligheder og udfordringer. Vores ydelser svarer til din virkelighed og de konkrete behov, og vores samarbejde bliver altid afstemt i forhold til den enkelte udfordring. Vi er altid opmærksomme på mulige faldgruber og konsekvenser og tager højde for disse i vores anbefalinger.

TVC Advokatfirma blev stiftet i 1988. Hovedkontoret har siden da været placeret i Aarhus, hvorfra vi i 30 år har ydet kompetent, juridisk bistand til kunder på tværs af landet.

Mød vores advokater på kontoret i Aarhus. 

Kontaktoplysninger

Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj

E-mail tvc@tvc.dk
Telefon +45 70 11 08 00
Fax +45 70 11 08 01
CVR-nr. 34227004