Strafferet

Ingen må dømmes for et strafferetligt forhold som vedkommende ikke har begået. Professionel behandling af straffesager kræver høj faglighed, tilgængelighed og en kritisk tilgang til politiets efterforskning.

My default image

Når politiet indleder en strafferetlig efterforskning mod en person eller en virksomhed, er der mange faldgruber man skal være opmærksom på. Der skal ofte ageres hurtigt og effektivt. Men med et korrekt tilrettelagt forsvar sikrer vi, at den sigtede ikke bliver løbet over ende af myndighederne.

TVC Advokatfirma har Danmarks største og mest anerkendte afdeling for straffesager. Uanset hvad sigtelsen lyder på, kan vi finde en advokat, som har stor erfaring med netop din sagstype. Vi leverer altid et grundigt forsvar og hjælper med alt fra færdselssager, mindre voldssager og lignende til nogle af de største og mest omfattende straffesager, der er ført i Danmark gennem de sidste mange år.

Som sigtet eller tiltalt i en straffesag er det afgørende at have en tillidsfuld forsvarer, som er tilgængelig, og som kan løse opgaven på et højt fagligt niveau. Som klient kan du altid komme i kontakt med advokaten, alle sager forberedes grundigt, myndighedernes efterforskning og sagsbehandling bliver kontrolleret og fulgt nøje og også efter, at dommen er afsagt har du adgang til rådgivning.

Vi sikrer det høje faglige niveau gennem intern uddannelse og strukturering af viden fra et meget stort antal førte retssager. Vi har gennem mange år brugt store ressourcer på at opbygge en database med domme og kendelser, som kan bruges til at sikre klienten det optimale udfald i sagen. Via et internt etisk regelsæt sikrer vi, at alle advokater er opmærksomme på de etiske udfordringer straffesager ofte er forbundet med.

Vi rådgiver bl.a. om