Sportsret

For sportens verden gælder et omfattende regelsæt, og der er efterhånden mange typer af kontrakter og strukturer. Mange sportsudøvere, agenter, klubber og foreninger har derfor i mange sammenhænge behov for juridisk rådgivning for at agere professionelt.

Sportens verden er en spændende sammensætning af hårdt arbejde, passion, klubfølelse, talenter og forventninger, underholdning og penge. Samtidig er det en kynisk verden, hvor der ikke er langt fra succes til nedtur, og som sportsudøver og klub skal man være forberedt på begge scenarier. Ofte er der store beløb involveret i kontrakterne, og hvor der er mange penge, er der ofte mange interesser at håndtere, hvilket kan være en stor udfordring for sportsudøvere og klubber.

TVC Advokatfirma har et meget kompetent team af juridiske specialister indenfor sportsret, og alle vores sportsadvokater har samtidig en stor passion og indsigt i sportens verden. Vi har derfor et stort engagement i forhold til de sportsudøvere og klubber, som vi rådgiver og er altid tilgængelige, såfremt der er behov for vores assistance.

Som sportsadvokater rådgiver vi i dag professionelle sportsudøver, foreninger og klubber inden for forskellige sportsgrene og har samtidig stor international erfaring. Vi samarbejder med dygtige økonomiske rådgivere, internationale agenter og managers, således at vi altid sikrer den bedste løsning for dig.

Hvad enten du er professionel sportsudøver, træner, klub eller sportsagent, er din indtægt afhængig af knivskarpe kontrakter, der er forhandlet optimalt. Vi er specialister i kontraktforhandlinger og har erfaring med kontraktindgåelse i mere end 40 lande verden over. 

Vi hjælper også med de skattemæssige forhold såsom personalegoder, beskatning af sign-on fees, agenthonorarer, kørselsgodtgørelse, og hvordan du som sportsudøver er stillet ved flytning til og fra Danmark. Selv få timers juridisk sparring kan have stor betydning.

Din sportsgren har stor kommerciel værdi og er derfor attraktiv for mange forskellige sponsorer. Vi har fokus på at sikre, at du som sportsudøver, træner eller klub får bedst og mest mulig eksponering samtidig med, at rettighederne sikres. Vi har mange års erfaring i at sammensætte juridiske løsninger, så andre ikke løber med rettighederne, opmærksomheden og indtjeningen.

Som sportsudøver og klub er man ofte ikke på hjemmebane, når der skal fremtidssikres og foretages større investeringer. Vi har igennem årene rådgivet om og gennemført investeringer på vegne af både sportsudøvere og klubber.

Har du behov for rådgivning og sparring fra kompetente sportsadvokater? Vi hjælper dig fra start til slut. Vi står altid klar til en uforpligtende drøftelse af din konkrete sag.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig nedenfor og læs mere om TVC Victory.

Vi rådgiver bl.a. om