Energi

De juridiske udfordringer i energisektoren ændres konstant. Reguleringer på området for tilskud til vedvarende energi, et generelt finansielt pres og den øgede konkurrence stiller krav til værdiskabende rådgivning.

My default image

Aktører inden for energisektoren lever i disse år med en række udfordringer skabt af finansielt pres, løbende udvikling i de nationale regler for tilskud til vedvarende energi samt hård konkurrence på stort set alle niveauer. Forretning under disse vilkår kræver, at aktørerne udviser rettidig omhu kombineret med løbende innovation. I de kommende år forventes en konsolidering af virksomhederne inden for energisektoren. 

Gennem mange års erfaring har vi opbygget et betydeligt kendskab til de forskellige brancher inden for energisektoren herunder særligt vedvarende energi, og vi har rådgivet stort set alle typer af virksomheder i Danmark og internationalt. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i kundens udfordringer og behov. 

Rådgiverne hos TVC Advokatfirma har kompetencerne til at levere værdiskabende juridisk rådgivning, der er karakteriseret ved forretningsforståelse og branchekendskab kombineret med et højt fagligt juridisk niveau. Vi beskæftiger os særligt med biogasanlæggeotermiske anlæg, havvindmøller, solcelleanlæg og vindmøller på land samt elforsyning og overdragelse af energivirksomheder

Vi rådgiver i dag aktører på alle niveauer indenfor energibranchen herunder leverandører, energiselskaber, banker, investorer, rådgivere, projektejere og projektudviklere - og er således blandt Danmarks mest erfarne og kompetente juridiske rådgivere på området.

Samtidig har flere af rådgiverne in-house erfaring fra globale virksomheder inden for energisektoren på ledelsesniveau, hvilket indebærer en særlig forståelse for virksomhedernes juridiske og operationelle udfordringer i Danmark og internationalt.

Læs også mere under fokusområdet onshore og offshore vindmøller samt solcelleanlæg.