Skatteafdelingen ansætter endnu en jurist

Skatteafdelingen har på meget kort tid fået tilført en række jurister, så den nu består af i alt 24 jurister.

04. november 2019 | SKATTER OG AFGIFTER

TVC Advokatfirma har ved organisk vækst siden 1988 opbygget en af landets største afdelinger i advokatbranchen inden for skatte- og afgiftsretten i bred forstand.

I dag har Matthias Albertsen Brorsen første arbejdsdag i TVC Advokatfirma, og han er således den seneste af i alt 9 jurister, som på meget kort tid er blevet tilført skatteafdelingen. Matthias forlader en stilling som specialanklager hos SØIK, og han har tidligere været ansat hos Kammeradvokaten.

Leder af skatteafdelingen, Torben Bagge, udtaler i den forbindelse følgende:

”Det er stor gevinst for både advokatfirmaet samt vores samarbejdspartnere og klienter, at vi oplever så stor efterspørgsel på vores assistance, at vi nu igen må ansætte en yderligere jurist i skatteafdelingen.

Netop vores størrelse sikrer, at vi har de relevante kompetencer til at kunne yde specialiseret assistance inden for alle skatte- og afgiftsområder, uanset om det vedrører sagsførelse eller rådgivning.

Der er desuden min fornemmelse, at det har en positiv afsmittende effekt på vores erhvervsretlige specialer, der tillige oplever fremgang.”

Efter en organisatorisk sammenlægning af proces og rådgivning med Torben Bagge som leder af den nu samlede skatteafdeling, har advokatfirmaet kunne byde ni nye jurister velkommen. I dag består skatteafdelingen derfor af i alt 24 jurister, der hver på deres område er højt specialiseret.

Den samlede skatteafdeling er således i dag i stand til at håndtere alle typer af skatte- og afgiftsmæssige problemstillinger på et meget højt fagligt niveau til en konkurrencedygtig pris, herunder også skatte- og afgiftsrådgivning.

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk

Henrik Rahbek

Partner, Advokat (H), HD (R)

D: +45 87 34 74 32

M: +45 30 88 20 88

E: her@tvc.dk

Matthias Albertsen Brorsen

Advokat

D: +45 33 18 61 54

M: +45 26 79 08 07

E: MAB@TVC.DK