Nye partnere i TVC Advokatfirma

Med virkning fra 1. januar 2019 har Advokatfirmaet optaget tre nye partnere, henholdsvis Peter Lunau Larsen, Simon Clark og Rasmus Gørup Christiansen.

02. januar 2019

Med virkning fra 1. januar 2019 har Advokatfirmaet optaget tre nye partnere, henholdsvis Peter Lunau Larsen, Simon Clark og Rasmus Gørup Christiansen.

Peter Lunau Larsen og Simon Clark bliver således en del af partnerkredsen i Advokatfirmaets skatteafdeling, der herefter består af i alt 16 jurister.

Med optagelsen af disse partnere udvides Advokatfirmaets kompetencer indenfor særligt skatte- og afgiftsrådgivning, herunder særligt rådgivning indenfor energiafgifter, som Peter Lunau Larsen har som speciale.

Optagelsen af nævnte partnere sker som led i at sikre Advokatfirmaet en stærk specialisering indenfor særligt udvalgte juridiske discipliner, herunder specialet skatter og afgifter, som har været en kernekompetence for Advokatfirmaet siden dets stiftelse.

“Vores skatteafdeling har gennem mange år oplevet en konstant vækst, hvorfor jeg ser det som en naturlig udvikling, at Advokatfirmaet er nået dertil, hvor vi i dag tilbyder rådgivning indenfor meget smalle og specifikke skatte- og afgiftsområder, som kræver en helt særlig indsigt. Dette helt i tråd med den udvikling, som Advokatfirmaets ledelse har som et generelt mål for virksomheden” udtaler bestyrelsesformand og leder af Advokatfirmaets skatteafdeling Torben Bagge.

Rasmus Gørup Christiansens  specialer ligger indenfor de erhvervsretlige discipliner, og han skal således indgå i Advokatfirmaets afdeling, der bistår med rådgivning til særligt erhvervsdrivende.

Rasmus Gørup Christiansen

Partner, Advokat (H)

D: +45 87 34 74 50

M: +45 40 71 05 45

E: rgc@tvc.dk

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk