Kom til drop-in om testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt

Det kan være en rigtig god idé at gøre sig overvejelser om testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt i tilfælde af, at livet tager en uventet drejning.

21. november 2022 | FAMILIE- OG ARVERET

Mange af os lever i et håb om, at vi aldrig bliver ramt af hverken sygdom, ulykke eller skilsmisse, for ej at forglemme døden, som kan puste os i nakken, mens vi blot kigger den anden vej. Der er intet i vejen med at håbe på, at intet ondt rammer – men det kan være en rigtig god idé, at se livets risikofaktorer i øjnene, for at være bedst forberedt, hvis uheldet skulle være ude.

Gratis drop-in fra 09-18

For at hjælpe processen i gang, og for at give plads til alle de spørgsmål, man måtte have, afholder vores eksperter, inden for netop dette område, et drop-in arrangement d. 28. november kl. 09.00 til 18.00, på vores kontor i Roskilde.

Du vil til arrangementet have mulighed for at høre mere om fordelene ved både testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt.

Hvis du allerede nu, vil vide mere om, hvad de tre forskellige dokumenter omhandler, kan du læse mere via siderne nedenfor.

Har du allerede brug for hjælp?

Hvis du allerede nu står og har brug for ekspertviden, er du altid velkommen til at række ud til vores specialister, som altid står klar til en uforpligtende drøftelse af din forespørgsel.

Susanne Jakobsen

Partner, Advokat

D: +45 87 34 75 73

M: +45 51 46 00 53

E: sja@tvc.dk

Malene Hannestad

Advokatfuldmægtig

D: +45 87 34 75 78

M: +45 29 81 96 41

E: mal@tvc.dk