Bliv opdateret på udvalgt praksis for skatter og afgifter

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du løbende opdateringer om praksis med betydning for skatte- og afgiftsydere, herunder omtale af afgørelser som ikke offentliggøres af Skattestyrelsen eller Skatteministeriet.

24. september 2021 | SKATTER OG AFGIFTER

Skattemyndighederne har til tider søgt at argumentere for, at der ikke skal tages højde for ikke-offentliggjorte afgørelser. Folketingets Ombudsmand har imidlertid fastslået, at både offentliggjorte og ikke-offentliggjorte administrative afgørelser kan have betydning for fastlæggelsen af administrativ praksis. 

Hvis du gerne vil have mere viden om betydningen af utrykt praksis fra ikke-offentliggjorte sager, kan du læse artiklen ”Betydningen af ikke-offentliggjort administrativ praksis og udsagn gengivet i Den juridiske vejledning” publiceret i Fagligt indstik, der er udgivet af FDR, Foreningen for Danske Revisorer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som sendes via e-mail, så deler vi bl.a. løbende nogle af disse afgørelser, ligesom vi gør opmærksom på aktuelle emner omhandlende skatter og afgifter med særlig betydning for skatte- og afgiftssager.

Gå ikke glip af den seneste viden. Lad os holde dig orienteret om bl.a. relevante afgørelser, regler og meget mere.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og husk at sætte flueben ved ”Skatter og afgifter”.

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk

Henrik Rahbek

Partner, Advokat (H), HD (R)

D: +45 87 34 74 32

M: +45 30 88 20 88

E: her@tvc.dk