Bliv klogere på skatter og afgifter

Få løbende opdateringer om relevante regler og praksis for skatte- og afgiftsydere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

06. november 2022 | SKATTER OG AFGIFTER

Er du interesseret i viden om skatter og afgifter? Så kan du gennem vores nyhedsbrev blive opdateret, hver gang vi udgiver nyheder eller publikationer om emner inden for dette felt.

Vores nyheder og publikationer kommer bredt omkring feltet, og ofte vil vi udgive information indeholdende viden om ikke-offentliggjort administrativ praksis.

Det forholder sig nemlig sådan, at man ved en gennemgang af afgørelser, der er offentliggjort af skattemyndighederne, herunder Skattestyrelsen, og som tildeles et SKM-nummer, efterlader det indtryk, at skattemyndighederne vinder langt hovedparten af alle skatte- og afgiftssager, og at det er meget svært at få ændret en afgørelse omhandlende skat eller afgifter. Praksis er imidlertid mere nuanceret end som så, når der tages højde for ikke-offentliggjort praksis, der ikke tildeles et SKM-nummer.

Hos TVC Advokatfirma har vi en af de største afdelinger for førelse af skatte- og afgiftssager. Vi hjælper skatteydere såvel som professionelle rådgivere med at føre sager hos Skattestyrelsen, Skatteankestyrelsen, skatteankenævnene, Landsskatteretten og domstolene.  

Advokaterne i Skatteafdelingen håndterer løbende mere end 1.500 skatte- og afgiftssager på alle niveauer, og har derfor et indgående kendskab til praksis, herunder også den utrykte praksis, som ikke bliver offentliggjort af Skattestyrelsen eller Skatteministeriet.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som sendes via e-mail, deler vi bl.a. løbende nogle af disse afgørelser, ligesom vi gør opmærksom på aktuelle emner omhandlende skatter og afgifter med særlig betydning for skatte- og afgiftssager.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og husk at sætte flueben ved ”Skatter og afgifter”.

Ønsker du allerede nu mere viden om betydningen af utrykt praksis, så kan du læse mere på denne side og i den vedhæftede artikel: Artikel: Ikke-offentliggjort praksis samt udsagn (tvc.dk)

Torben Bagge

Partner, Advokat (H), Leder af skatteafdelingen

D: +45 87 34 75 30

M: +45 24 82 24 84

E: tb@tvc.dk

Henrik Rahbek

Partner, Advokat (H), HD (R)

D: +45 87 34 74 32

M: +45 30 88 20 88

E: her@tvc.dk