Ændringer i TVC Advokatfirma

Vi siger tak for nu til 2021 og byder 2022 velkommen.

30. december 2021

Året 2022 har for os længe været kendt som et år, hvor TVC Advokatfirma skal se frem mod nye tider.

Ved udgangen af 2021 siger vi farvel til kapitalpartnerne Kaspar Bastian (skatteproces), Jørgen Lykkegård (IP-ret) og Rune Tarnø (Erhvervsret og fast ejendom). Med sig tager de advokat Peter Helby Petersen, advokatfuldmægtig Max Buchwald Johansen og advokatsekretærerne Pernille Rasmussen og Birgitte Brandt Pedersen.

Vi har været bekendt med deres afgang i mere end et år, og vi har haft benyttet tiden til at sikre os, at vi også i fremtiden kan servicere vores kunder på de fleste af de områder, som de pågældende sad med.

Vi takker vores tidligere kollegaer for deres indsats og ønsker dem held og lykke fremover.

Èt samlet TVC Advokatfirma

Årsskiftet betyder ydermere, at vores beslutning om en sammenlægning af TVC Advokatfirma P/S og vores datterselskab TVC Advokatfirma Roskilde P/S træder i kraft.

Fra 1. januar 2022 drives advokatvirksomheden således alene i TVC Advokatfirma P/S (34227004). Som konsekvens heraf indtræder advokat Susanne Jakobsen, der i dag er kapitalpartner i TVC Advokatfirma Roskilde P/S, pr. 1. januar 2022 som kapitalpartner i TVC Advokatfirma P/S.

Pr. 1. januar 2022 indtræder advokat Kasper Kelm Demant (skatteproces) tillige som kapitalpartner i TVC Advokatfirma P/S.