Virksomhedsoverdragelse: Salg af ATZ A/S

Advokat (L) og partner Rune Tarnø fra TVC Advokatfirma har hjulpet Marsengo Holding ApS med salget af virksomheden ATZ A/S.

Det handler både om kompetencer og tillid, når du står foran et generationsskifte, salg eller køb af en virksomhed. Hos TVC Advokatfirma har vi hjulpet Marsengo Holding ApS med både de kommercielle og juridiske forhandlinger i forbindelse med salget af ATZ A/S.

Ronnie Marsengo har siden 2005 med succes drevet og udviklet entreprenørselskabet ATZ A/S, der er specialiseret inden for bl.a. kloakrenovering, fugtsikring og skybrudssikring. Virksomheden, som har base i Hedehusene, har gennem årene etableret sig med en solid kundekreds, der værdsætter den service og kvalitet, som ATZ A/S er kendt for at levere.

For nogle måneder siden modtog Ronnie et købstilbud, som han ikke kunne modstå, og han besluttede på den baggrund at sælge ATZ A/S videre til Anders Berg. Ronnie mener, Anders kan videreudvikle ATZ i en retning, der er til gavn for både kunder og medarbejdere. I perioden efter overdragelsen fortsætter Ronnie Marsengo som direktør i selskabet for derved at sikre den nødvendige kontinuitet i forhold til kunder og medarbejdere, og Ronnie vil således være med på ATZ’s rejse mod nye mål.

TVC Advokatfirma ønsker ATZ A/S held og lykke på rejsen.

Vi rådgiver og hjælper også gerne dig, der overvejer eller planlægger at sælge din virksomhed. Rune Tarnø har erfaring med at bistå på både køber- og sælgersiden såvel som med overdragelser på tværs af landegrænser. Kontakt ham for en uforpligtende rådgivning.