MSN Systems A/S køber ABP Teletech A/S

Rune Tarnø fra TVC Advokatfirmas erhvervsafdeling har hjulpet MSN Systems A/S med både de kommercielle og juridiske forhandlinger i forbindelse med købet af ABP Teletech A/S i Roskilde

Allan Bøegh-Petersen har siden 1994 været med til at drive og udvikle Roskilde virksomheden ABP Teletech A/S, der er specialiseret inden for industriel telekommunikation, herunder udvikling og produktion af elevatoralarmer. Selskabet har kunder i hele landet.

MSN Systems A/S med direktør Martin Schleisner Nisted i spidsen har nu som led i et generationsskifte overtaget ABP Teletech A/S med det formål at videreudvikle virksomheden ved at bygge videre på det fundament, som Allan Bøegh-Petersen har skabt gennem årtier.

Martin Schleisner Nisted har været ansat i virksomheden gennem flere år, hvor han har opbygget et indgående kendskab til virksomhedens produkter samt opnået en indsigt i det udviklingspotentiale, der ligger i virksomheden.

TVC Advokatfirma ønsker Martin og ABP Teletech A/S held og lykke på rejsen – den bliver spændende at følge.

Står du foran et generationsskifte?

Står du selv med overvejelser om at generationsskifte din virksomhed, så rådgiver og hjælper vi hos TVC Advokatfirma også gerne dig. Et generationsskifte er en proces, der ofte kræver indsigt og erfaring – ikke blot med juraen bag, men også i de personlige overvejelser, der skal medvirke til at bringe virksomheden godt videre til ny ejer. Kontakt os gerne for en uforpligtende vurdering.