Kendt Roskilde virksomhed solgt

Roskilde Kopi & Print ApS er solgt til Boresko Totalkontor A/S.

Roskilde Kopi og Print ApS blev i 1982 startet af Ole Berthelsen og siden overtog brødrene Jakob og Morten Bo Berthelsen. De har været med til at drive og udvikle Roskilde Kopi & Print ApS de seneste mange år. Igennem generationer har virksomheden specialiseret sig inden for alle former for print-, tryk- og kopiopgaver. Familievirksomheden er kendt af de fleste virksomheder og organisationer i Roskilde, hvoraf langt størstedelen gennem tiderne har benyttet sig af virksomhedens kompetencer.

Boresko Totalkontor A/S er en anden kendt Roskilde virksomhed. De leverer kontorartikler samt papir- og kopivarer til byens mange virksomheder og borgere. Begge parter ser en mulighed for nu sammen at styrke deres respektive forretningsområder og videreudvikle kompetencer og specialer til gavn for kunderne, hvoraf flere i forvejen er fælles.

Jakob Bo Berthelsen og Carsten Nielsen er allerede rykket til nymalede lokaler hos Boresko på Københavnsvej.

TVC Advokatfirmas erhvervsafdeling og advokat Rune Tarnø har hjulpet Roskilde Kopi & Print med både de kommercielle og juridiske forhandlinger i forbindelse med salget af virksomheden til Boresko. Vi ønsker begge virksomheder tillykke samt held og lykke på den videre rejse sammen.

Hjælp til virksomhedsoverdragelser

Står I foran et salg, køb eller generationsskifte, så skal I være velkommen til at kontakte Rune Tarnø på telefon: +45 23455397 eller mail: rut@tvc.dk for en uforpligtende drøftelse af jeres overvejelser og muligheder.

Rune har stor erfaring med køb, salg og generationsskifte af virksomheder både indenlands i Danmark og på tværs af landegrænser.