Hein CNC ApS opkøber Hein & Sønner A/S

Rune Tarnø fra TVC Advokatfirmas erhvervsafdeling har hjulpet Hein CNC ApS med de kommercielle og juridiske forhandlinger i forbindelse med købet af Hein & Sønner A/S i Randers.

Hein og sønner A/S er den 31. december 2020 blevet opkøbt af Hein CNC ApS, som ejes af Martin Kudsk Stapelfeld og Kurt Stilling.

Randers-virksomheden Hein og Sønner A/S blev stiftet i 1878 som motorfabrik, men er i dag en succesfuld, moderne og fremtidsorienteret ordreproducerende virksomhed. Selskabet har siden 2000 har haft speciale i avanceret spåntagende bearbejdning indenfor både drejning og fræsning.

Martin Kudsk Stapelfeld og Kurt Stilling fortsætter som direktører i selskabet, mens tidligere direktør og bestyrelsesmedlem Karsten Vinther udtrådte af sine roller pr. 31. december 2020.

Martin Kudsk Stapelfeld har været kapitalejer i selskabet i 18 måneder forud for købet. Han har derfor opbygget et indgående kendskab til selskabets forhold forud for virksomhedsoverdragelsen.

Rune Tarnø og TVC Advokatfirma ønsker Martin, Kurt og Hein CNC ApS held og lykke på rejsen – den bliver spændende at følge.


Står du foran et generationsskifte eller en virksomhedsoverdragelse?

Går du selv med overvejelser om at generationsskifte eller overdrage din virksomhed, så rådgiver og hjælper vi hos TVC Advokatfirma også gerne dig. Et generationsskifte eller en overdragelse er en proces, der ofte kræver indsigt og erfaring – ikke blot med juraen bag, men også i de personlige overvejelser, der skal medvirke til at bringe virksomheden godt videre til ny ejer.

Kontakt os gerne for en uforpligtende vurdering.