TVC Advokatfirma optaget som nyt medlem af stort internationalt advokatnetværk

TVC Advokatfirma er netop optaget som fuldgyldigt medlem i Ally Law. Ally Law inkluderer mere end 70 kontorer og mere end 2.800 advokater fordelt på 40 jurisdiktioner. Medlemskabet af Ally Law betyder, at TVC Advokatfirma har mulighed for at yde sine kunder juridisk bistand i langt de fleste af verdens centrale forretningscentre i samarbejde med lokale Ally Law medlemmer.

04-04-2019 |

Om Ally Law

Ally Law er et globalt netværk for uafhængige advokatfirmaer, der bistår hinandens kunder med juridisk bistand. Ally Laws medlemsfirmaer opererer bl.a. i Asien, Oceanien, Amerika, Afrika, Mellemøsten og Europa.

I mere end 25 år har medlemmer af Ally Law samarbejdet på tværs af landegrænser med det formål at levere værdiskabende juridisk bistand på højeste internationale niveau.

Ally Law optager kun ét medlem per jurisdiktion, og TVC Advokatfirma bliver således det eneste danske medlem. Medlemmerne af Ally Law er udvalgt gennem en streng optagelsesprocedure, der sikrer, at alle medlemmer af netværket yder juridisk bistand af højeste kvalitet samt opfylder Ally Laws krav til service, kompetencer og faglig integritet.

Hos Ally Law er den gode klientrelation i højsædet. Medlemmerne er derfor underlagt strenge krav til håndteringen af deres klienter, hvilket sikres gennem løbende evalueringer af Ally Laws medlemsfirmaer.

Grundighed og tilgængelighed er en topprioritet hos Ally Law. Hos Ally Law er man således klar over, at kunder serviceres bedst, når konkrete forhold adresseres straks og ordentligt.

Hos Ally Law er det derudover vigtigt at kunne håndtere mere end blot juridiske problemstillinger på et teoretisk niveau. Medlemmerne har derfor altid øje for forretningen, de kommercielle muligheder og udfordringer.

Ally Law tilbyder bistand på en række områder, herunder bl.a.:

  • Skatter og afgifter
  • Arbejds- og ansættelsesret
  • Commercial & Finance
  • Retssager og voldgift
  • IP & Technology
  • Selskabsret
  • Virksomhedsoverdragelse (M&A)

For yderligere information om Ally Law kan du kontakte Jørgen Lykkegård og Rune Tarnø.

TVC Advokatfirmas medlemskab

Hos TVC Advokatfirma sætter vi en ære i at blive optaget i et af de førende globale netværk for uafhængige advokatfirmaer som det eneste danske medlem.

TVC Advokatfirma bestræber sig altid på at levere specialiseret og kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete behov. Medlemskabet af Ally Law styrker i den forbindelse TVC Advokatfirmas internationale profil, herunder mulighederne for at tilbyde juridisk bistand på tværs af landegrænser.

Hvor end din virksomhed tager dig, finder du et medlem af Ally Law, der kan bistå med lokal knowhow og løsning af konkrete juridiske problemstillinger. Medlemskabet af Ally Law sikrer således, at TVC Advokatfirma altid kan bistå med højtkvalificeret og kompetent juridisk bistand i et globalt perspektiv.