Vellykket salg af aktiemajoriteten i Lasse Larsen Byggefirma A/S

TVC Advokatfirma har bistået bygmester Lasse Larsen i forbindelse med salget af aktiemajoriteten i Lasse Larsen Byggefirma A/S til et selskab ejet af Pierre Legarth.

Den nye hovedaktionær Pierre Legarth er kendt for som 19-årig at have grundlagt autolakeringsfirmaet Pierre.dk, som han siden hen har solgt til en kapitalfond. Pierre Legarth skal ikke have sit daglige virke i virksomheden, men til gengæld sætter han sig for bordenden i bestyrelsen.

Den nye hovedaktionær ser et stort potentiale i byggebranchen og har ambitioner om at opføre 200-300 nye typehuse årligt. Om valget af netop Lasse Larsen Byggefirma A/S udtaler Pierre Legarth til Finans.dk: ”Helt atypisk har Lasse Larsen Byggefirma A/S ikke oplevet nedgang i forbindelse med finanskrisen, og det handler bl.a. om, at samtlige medarbejdere ikke bare brænder for virksomheden, der er simpelthen ild i dem. Det er præcis den form for team spirit, som jeg elsker”. 

Generationsskifte: Fremtidssikring af livsværket

Den resterende del af virksomheden ejes fortsat af direktør Allan Laursen, der fortsætter i virksomheden sammen med den øvrige ledelse. Der er dermed også tale om et generationsskifte, der fremtidssikrer virksomheden, som den 71 årige Lasse Larsen grundlagde tilbage i 1975.

Siden da er der bygget mere end 2.500 Lasse Larsen-huse over hele landet. Virksomheden beskæftiger omkring 60 ansatte og har hovedsæde i Aarhus-forstaden Åbyhøj samt en afdeling i København. I forbindelse med salget skifter Lasse Larsen Byggefirma A/S navn til Lasse Larsen Villabyg A/S.

Læs mere om salget i linket nedenfor.

Læs mere