Professionel rådgivning til klubber, spillere og agenter

Selvom de fleste større aktører i sportsverdenen allerede har fået øjnene op for værdien af juridisk rådgivning, indgås der stadig rigtig mange kontrakter f.eks. mellem klub og spiller, agent og spiller samt klub og agent af særdeles ringe kvalitet.

12-01-2017 |

I takt med den øgede opmærksomhed, som sportsverdenen oplever, har behovet for kompetent rådgivning aldrig været større.

Vi har sammensat et hold af passionerede rådgivere med stor viden inden for sportsverdenen, som står klar til at hjælpe med kvalificeret og forretningsorienteret juridisk rådgivning.

Vi sørger for, at du får det maksimale ud af den værdi, du skaber ved bl.a. at rådgive om:

Vi har mange års erfaring med kontraktforhandlinger både nationalt og internationalt og er derfor kompetente i forhandlinger om såvel små som store pengebeløb. Vi har et indgående kendskab til de kontraktmæssige faldgruber og fordele og rådgiver om alle kontraktens aspekter - ikke kun det sportslige. Vi sikrer endvidere, at kontrakterne overholdes på begge sider af bordet.

Lad os tage en uformel snak
Har I brug for en kompetent sparringspartner i forbindelse med aktiviteterne i transfervinduet eller i anden sammenhæng, er I meget velkommen til at kontakte os med henblik på en uformel snak.

Selv få timers juridisk sparring kan have stor betydning for kontrakternes kvalitet.