Japansk delegation fra vindmølleindustrien undersøger det danske marked

TVC Advokatfirma deltog da en stor delegation fra den japanske vindmølleindustri besøgte erhvervsnetværket Djurs Wind Power og Anholt Havmøllepark torsdag den 31. august.

01-09-2017 |
My default image

Den japanske vindmølleindustri, som aldrig har opført havmølleparker, planlægger nu at etablere mindst 10 kommercielle havmølleparker på i alt 1.400 megawatt. I den forbindelse var en japansk delegation i Danmark for at møde potentielle samarbejdspartnere, der kan etablere de områder på land, hvor vindmøllerne samles, før de sejles ud til området, hvor de skal rejses samt samarbejdspartnere, der kan montere og rejse vindmøllerne.

Den japanske delegation besøgte i den forbindelse Djurs Wind Power, som vi hos TVC Advokatfirma er medlem af. Djurs Wind Power netværket blev etableret under opførelsen af Anholt Havmøllepark med det formål at levere effektive og professionelle løsninger til nøglespillerne under etableringen og den efterfølgende drift af møllerne – fra planlægning, produktion, montage og installation til drift og vedligehold. TVC Advokatfirma er en blandt 32 partnere i netværket. 

I TVC Advokatfirma har vi stort branchekendskab samt stor erfaring i at forhandle aftaler inden for vindmølleindustrien. Partner, advokat Christian H. Sauer deltog som eneste advokat i forbindelse med den japanske delegations besøg hos Djurs Wind Power, hvor den japanske delegation og deltagerne fra netværket fik rundtur til vands i Anholt Havmøllepark.

I det nuværende marked er det meget vigtigt at have et stort branchekendskab, da såvel juridiske som kommercielle vilkår ændrer sig hurtigt. Vi tilbyder juridisk, kommerciel og strategisk rådgivning indenfor vedvarende energi – både til underleverandører, projektudviklere og til de, der ønsker at investere i eller købe vindmølle- og solcelleprojekter.

Vi har samtidig specialister i kontraktforhandlinger og har erfaring med kontraktindgåelse i mere end 40 lande verden over. Vi kan således være en central sparringspartner for de aktører i netværket, der ønsker at indgå samarbejde med den japanske vindmølleindustri. Vi er altid klar til at rådgive om projekter inden for vedvarende energi. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse.

Læs mere om vores fokusområde "Onshore og Offshore vindmøller samt solcelleanlæg"

Læs mere