Juridisk rådgiver på salget af Skomø A/S

Skomø A/S har gennem de sidste år haft en solid vækst i Danmark og styrket markedspositionen på flere fronter. Nu tager virksomheden det næste udviklingsskridt med optagelsen i Lagercrantz Group.

Skomø A/S har pr. 15. september 2016 solgt 100 % af aktiekapitalen til Lagercrantz Group AB, en svensk teknik-koncern med mere end 40 industriselskaber i Skandinavien. Som del af Lagercrantz Group får Skomø et solidt langsigtet ejerskab.

TVC Advokatfrma har rådgivet de tidligere ejere om salget til Lagercrantz Group. Med det nu afsluttede salg har vi været med til at sikre virksomhedens fremtidige udvikling og samtidig taget hånd om et rettidigt og succesfuldt generationsskifte.

Skomøs nu tidligere ejere Annette og Tommy Bøgehøj fortsætter i virksomheden som hidtil. Den eneste strukturelle ændring i forbindelse med ejerskiftet er, at rollen som ejerleder skifter til administrerende direktør for Tommy Bøgehøj.

Skandinaviens førende leverandør af profileringsartikler

Skomø har siden 1969 været Skandinaviens førende leverandør af profileringsartikler til bil- og campingbranchen. Skomø har bygget videre på erfaringer fra autobranchen og henvender sig i dag til tre segmenter: Auto- og caravanbranchen, ejendomsmæglere/real estate samt retail. Virksomheden har ca. 35 ansatte med base i Ebeltoft.

Læs mere