Eigil Strand TVC Advokatfirma

Eigil Strand

Advokat

kontakt

Eigil Strand blev ansat hos TVC Advokatfirma i 2014 og blev advokat i 2016. Eigil var inden sit skifte til forsvarerhvervet ansat ved Danmarks Domstole og har bl.a. arbejdet i byretterne i Storkøbenhavns området og har også været konstituereret landsdommer i Østre Landsret. 

Eigil er parat til at hjælpe dig og dine pårørende med at løse de problemer, der også typisk følger med at være sigtet eller tiltalt i en straffesag. Eigil møder dig, der hvor du er, og han kan forklare dig og dine pårørende hele processen i en straffesag – fra du første gang kommer i kontakt med politiet, mødet i retten og under en evt. afsoning – hvis du skulle blive dømt.

Eigil har gennem ansættelse ved Danmarks Domstole fået en unik indsigt i de beslutningsprocesser, som dommerne skal træffe i forbindelse med sagernes afvikling, og kender dermed dommernes arbejdsmetoder indefra. 

Eigil var i årrække ansat ved en af landets førende lønmodtagerorganisationer og har her forhandlet sager på vegne af medlemmerne. Denne baggrund giver Eigil en særlig baggrund for at kunne varetage dine interesser.

Besøg også forsvarsadvokaterne.com

Uddannelse

  • Cand.jur.
  • Advokat

Sprog

  • Engelsk
  • Dansk
  • Tysk

Specialer

Lokation

  • København
Arbejdet med straffesager kræver stort overblik og indgående juridisk faglighed, men forsvarerens rolle er også at sørge for, at du og dine pårørende kommer gennem den vanskelige proces en straffesag er.