Brug for juridisk rådgivning?

Specialiseret juridisk rådgivning er afgørende for udfaldet af din juridiske udfordring. Vi leverer løsninger på reelle udfordringer, og vores juridiske rådgivning er altid afstemt med gældende lovgivning og den aktuelle forretningsmæssige situation.

My default image

I TVC Advokatfirma får du adgang til kompetente jurister, der er stærkt specialiseret inden for deres juridiske specialistområde. De leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet på en lettilgængelig måde med øje for din konkrete problemstilling. Du er således sikret rådgivning på et højt niveau.

Vores historiske udgangspunkt i skatteret betyder, at vores jurister i særlig grad er trænede til at forstå mulige skattemæssige faldgruber og konsekvenser i din konkrete sag – også set på længere sigt. Denne indsigt i skatteretten er afgørende i mange forskellige sager, herunder i forbindelse med juridisk rådgivning til både privatpersoner og virksomheder blandt andet vedrørende generationsskifte, ansættelsesret og personalegoder, familie-arveretlige problemstillinger, selskabsret, investeringer mv.

Vores høje specialisering sikrer dig juridisk rådgivning på et højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Tilgængelighed og samarbejde i øjenhøjde

Vi har mere end 30 jurister, der løbende leverer juridisk rådgivning og fører retssager for både private og virksomheder. Med kontorer i Aarhus, København og Roskilde har vi mulighed for at hjælpe i hele Danmark. Vi har også erfaring med at hjælpe internationale kunder og danske kunder med sager, der krydser landets grænser.

Har du brug for juridisk rådgivning?

Kontakt en af vores specialister allerede i dag