27 jun

Spørg eksperten LIVE! Nyt på skatteområdet

Tid 27-06-2018 09:00 - 11:00
Type Morgenseminar
Sted Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

TVC Advokatfirma inviterer i samarbejde med Karnov Group til gratis seminar omkring nyheder på skatteområdet. Glæd dig til at opleve Torben Bagge og Jørgen Frausing præsentere nyheder, som er højaktuelle på tidspunktet for seminaret.

Skatteadvokat Torben Bagge og Senior Tax Manager Jørgen Frausing præsenterer dig for de seneste nyheder på skatteområdet. Indholdet er højaktuelt på tidspunktet for afholdelsen. Derfor vil programmet for dagen også først blive offentliggjort i dagene op til afholdelserne for at sikre aktualiteten.

Du finder program og slides fra tidligere afholdelser her.

Tilmelding foregår efter 'først til mølle'-princippet, og vi har plads til ca. 50 deltagere ved hvert møde. Mødet er gratis, men ved udeblivelse uden forudgående afbud, faktureres et beløb på kr. 150 pr. deltager. Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilmelde max. 5 personer fra samme virksomhed på vores gratis arrangementer for at undgå overrepræsentation af deltagere fra samme arbejdssted. 

Torben Bagge er leder af TVC Advokatfirmas afdeling for førelse af skattesager og afgiftssager, der løbende fører mere end 1.200 skatte- og afgiftsager i det administrative klagesystem og ved domstolene. Afdelingen består pt. af 15 advokater. Vi hjælper såvel skatteydere som professionelle rådgivere med at føre skatte- og afgiftssager hos SKAT, Skatteankestyrelsen, skatteankenævnene, Landsskatteretten og domstolene. Læs mere