3 sep

Nyheder på skatteområdet

Tid 03-09-2018 09:00 - 16:00
Type Uddannelse
Sted Comwell, Roskilde

Vær med, når skatteadvokat Torben Bagge og Tax Manager Jørgen Frausing i samarbejde med Karnov Group afholder heldagskursus i, hvor de går i dybden med nyheder på skatteområdet. Kurset giver indblik i udvalgt ny skattelovgivning vedtaget i Folketingsåret 2017/18.

Hvert år vedtages et sted mellem 20 og 30 nye skattelove. Kurset går i dybden med udvalgt ny skattelovgivning, som revisorer og advokater bør have et indgående kendskab til.

På kurset vil bl.a. følgende emner blive gennemgået:

 • Udvalgte nye skattelove vedtaget i folketingssamlingen 2017/18, herunder:
  1. Ny skattekontrollov
  2. Ny skatteindberetningslov
  3. Nye regler for aldersopsparing og regulering af fejlagtige pensionsindbetalinger
  4. Bedre vilkår for medarbejderaktier
  5. Beskatning af fast ejendom – nye vurderinger og nye regler
  6. Permanent BoligJobordning
  7. Lavere skat på arbejdsindkomst og større fradrag for pensionsindbetalinger m.v.
 • Vigtige styresignaler udsendt i 2018
 • Værdiansættelse af fast ejendom – udvalgt nyere praksis.

Efter deltagelse i kurset kender deltagerne den nyeste vedtagne skattelovgivning, som er relevant for personer, der driver virksomhed i privat regi, og personer, der driver virksomhed i selskabsregi.

Undervisere

Torben Bagge er advokat (H), partner i TVC Advokatfirma og leder af firmaets skatteafdeling, der p.t. består af 16 jurister. Torben er forfatter til en lang række artikler, primært offentliggjort i TfS og Revision & Regnskabsvæsen. Han er medlem af bestyrelsen for Danmarks Skatteadvokater. Torben er tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i skatteret og offentlig ret, ligesom han er fast underviser på Master i skat. Endvidere er han hyppigt anvendt som skatteekspert i medierne.

Jørgen Frausing er registreret revisor og Senior Tax Manager i TVC Advokatfirma. Jørgen har bl.a. tidligere været ansat i Foreningen Registrerede Revisorers skatteafdeling.