6 apr

Få inspiration til dit næste boligkøb

Tid 06-04-2017 17:00 - 20:00
Type Gå-hjem-møde
Sted Ros Gallery Vindboder 1a 4000 Roskilde

Overvejer du at skifte boligen ud? Kom til boligaften og få inspiration til dit næste boligkøb – uanset om du drømmer om hus, lejlighed eller nybyggeri.

Du vil få masser af gode råd med på vejen. Har du konkrete spørgsmål om netop dine boligdrømme, så tag en snak med Jyske Banks rådgivere, den lokale boligadvokat, den lokale ejendomsmægler eller en byggerådgiver.

Hvordan går det med boligmarkedet?

Der er altid masser af boliger på markedet. Spørgsmålet er blot, hvordan du finder den bolig, der passer til præcis dit behov. Hvilken boligtype er mest efterspurgt? Hvilke boliger holder bedst værdien? Og er der boligtyper, du ikke selv har overvejet? Den lokale ejendomsmægler opdaterer dig på boligmarkedet. 

Overvejer du at bygge nyt?

Mange drømmer om at købe en byggegrund og selv opføre drømmehuset. Hvordan er processen for nybyggeri, og hvilke nye muligheder er der lige nu. Byggerådgiveren klæder dig på til at bygge nyt. 

Sådan finansierer du dit boligkøb

Renten er lav, og lånemulighederne er mange. Hvilket lån passer bedst til dig – og hvad koster det at låne lige nu? Jyske Banks rådgivere præsenterer mulighederne og booker gerne tid til et personligt møde, hvis du ønsker det.

Arrangementet afvikles af Jyske Bank. TVC Advokatfirma deltager med et indlæg om det juridiske i forbindelse med boligkøb.