Stærkt specialiseret advokathjælp

Standardløsninger er langt fra altid de bedste. Som kunde i TVC Advokatfirma er du altid sikret individuelt afstemt advokatbistand alt efter den konkrete sag. Advokaterne er stærkt specialiseret inden det erhvervsretlige og det privatretlige område – vi er således klar til at yde advokathjælp til både virksomheder og private.

Når vi rådgiver vores kunder, har vi altid øje for de konkrete muligheder og udfordringer. Vores advokatbistand matcher jeres virkelighed og behov, og samarbejdet mellem kunde og den konkrete advokat er altid afstemt i forhold til den enkelte udfordring.

Stor erfaring og brancheindsigt

I TVC Advokatfirma har vi et meget kompetent hold af advokater med erhvervsretlige kompetencer inden for bl.a. virksomhedsoverdragelsegenerationsskifteselskabsretskatter og afgifterforsikrings- og erstatningsret samt entreprise og fast ejendom.

Vi har gennem mange år oparbejdet stor indsigt i mange brancher og de for hver branche særlige forhold. Vi ved derfor, hvor udfordringerne ofte opstår, og hvordan de løses.

Alle advokater i TVC Advokatfirma ved, at grundig forberedelse og processtyring er nøgleordene for at opnå det ønskede resultat.

Advokater med fokus på tilgængelighed

Tilgængelighed er en topprioritet, fordi vi ved, at vores kunder ofte serviceres bedst i den daglige rådgivning, når konkrete forhold adresseres straks og gerne uformelt.

Til privatpersoner tilbyder vi blandt andet kompetent advokatbistand inden for familie- og arveretten. Det være sig bistand i forbindelse med dødsbobehandlingseparation og skilsmisse samt ægtepagter og testamenter. Vi er også specialister inden for personskadeerstatning.

Læs mere om alle vores specialeområder eller søg efter en specifik advokat.